Google AdSense ofera acum reclame imagine pe mobile

2.678 ori
<b>Google AdSense ofera acum reclame imagine pe mobile</b>Divizia mobila a celor de la Google, segmentul AdSense a anuntat lansarea reclamelor imagine pentru mobile, care beneficiaza inca de preturi in stil "cost per click", avand si rolul de unealta de branding pentru advertiseri. Pentru un demo al noii oferte...

Divizia mobila a celor de la Google, segmentul AdSense a anuntat lansarea reclamelor imagine pentru mobile, care beneficiaza inca de preturi in stil "cost per click", avand si rolul de unealta de branding pentru advertiseri. Pentru un demo al noii oferte Google dati click pe imaginea de mai jos si veti fi transportati la un clip video ce prezinta 2 oficiali Google "jucandu-se" cu noua inventie AdSense:

Reuters ne informeaza ca gigantul motoarelor de cautare pune la dispozitie reclame imagine pe telefoane mobile in 13 tari: Australia, China, Franta, Germania, India, Irlanda, Italia, Japonia, Olanda, Rusia, Spania, Marea Britanie si SUA. De asemenea, ca si pana acum reclamele imagine vor fi afisate in functie de cuvintele cheie pe care utilizatorii le scriu folosind motorul de cautare Google. Toate aceste reclame afisate sub forma unor imagini vor duce la pagini web optimizate pentru afisarea pe telefonul mobil.

Publisherii de continuturi mobile isi vor updata codurile pentru afisarea reclamelor AdSense, pentru a fi in pas cu noul feature. Marimile bannerelor noi sunt de 4 tipuri: 305×64, 215×34, 192×53 si 167×30 (pixeli). Se pare ca Google da lovitura din nou in acest 2008 al aliantei sale cu Yahoo!, care ii afiseaza reclamele, printr-un parteneriat menit sa arate celor de la Microsoft ce pierd, oferind doar 44.6 miliarde de dolari pe creatorul lui Yahoo! Messenger.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×