O noua versiune de SDK iPhone isi face aparitia, e ziua developerilor!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.346 ori
<b>O noua versiune de SDK iPhone isi face aparitia, e ziua developerilor!</b>A venit momentul pentru o noua varianta beta a SDK-ului oficial pentru iPhone si, daca sunteti destul de norocosi sa fiti implicati in programul de testare si o noua versiune a firmware-ului 2.0. Marea modificare in cazul noii versiuni de emulator SDK o...

A venit momentul pentru o noua varianta beta a SDK-ului oficial pentru iPhone si, daca sunteti destul de norocosi sa fiti implicati in programul de testare si o noua versiune a firmware-ului 2.0.

Marea modificare in cazul noii versiuni de emulator SDK o reprezinta implementarea suportului pentru OpenGL ES, care ofera o modalitate de a folosi usor accelerarea 3D pentru testarea jocurilor de top. Stim deja ca iPhone-ul are un potential enorm cand vine vorba de jocuri, iar marii producatori de titluri pentru telefoane mobile se pregatesc deja de lansarea oficiala a noului firmware, in varianta full, profitand din plin de SDK-ul plin de surprize. Nu va mirati daca pana la finalul anului, Electronic Arts va lansa versiuni pentru iPhone ale tuturor seriilor sale celebre.

Jocuri ca FIFA 2008, acum si EURO 2008, un potential Call of Duty, Need for Speed ProStreet sau chiar un Starcraft vor putea fi admirate pe display-ul touch al handsetului produs de Apple. Va fi o vara a lansarii variantei 3G, dar si a cresterii popularitatii variantei actuale, prin lansarea noului firmware, ce va dezvalui potentialul real al primului telefon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×