Noul Tablet Internet Archos va folosi Android si va avea si functia de telefon

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.644 ori
<b>Noul Tablet Internet Archos va folosi Android si va avea si functia de telefon</b>Un comunicat de presa al celor de la Texas Instruments confirma faptul ca producatorul Archos va folosi procesorul TI OMAP3 pe un "Internet Media Tablet", care va rula in premiera Google Android si va avea si functii de telefon. Noul IMT Archos va sosi cu...

Un comunicat de presa al celor de la Texas Instruments confirma faptul ca producatorul Archos va folosi procesorul TI OMAP3 pe un "Internet Media Tablet", care va rula in premiera Google Android si va avea si functii de telefon.

Noul IMT Archos va sosi cu un display de inalta rezolutie, cu o diagonala de 5 inchi, care va permite vizualizarea paginilor web full, pentru o experienta tip desktop. Terminalul va suporta Adobe Flash si Flash Video, permitand accesul la servicii de televiziune mobila, playbackul filmelor si muzicii, vizualizarea imaginilor si suportand si jocuri.

Produsul celor de la Archos va permite si inregistrarea programelor TV si playbackul continuturilor HD, indiferent de format, avand si avantajul unui spatiu de stocare generos, 500 GB. Designul sau inovator ii va permite tabletului sa aiba aceste specificatii high end, ascunse de o carcasa cu o grosime de doar 10 mm.

Bateria sa va rezista pana la 7 ore (video playback), iar Internet Media Tabletul va suporta si conectivitate 3.5G (7.2 Mbps HSUPA).

Sursa: Uberphones.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×