Nokia EOS/Lumia 1020 Își face apariția În randari de presă; Primește un potențial nou nume!

1.258 ori
<b>Nokia EOS/Lumia 1020 Își face apariția În randari de presă; Primește un potențial nou nume!</b>Cu fix o săptămână înainte de marele eveniment de lansare a lui Nokia EOS, cameraphone-ul de 41 megapixeli de la Nokia are parte de scăpări astăzi, din partea obișnuitei surse @evleaks. El postează nu doar două noi imagini de presă cu...

Cu fix o săptămână înainte de marele eveniment de lansare a lui Nokia EOS, cameraphone-ul de 41 megapixeli de la Nokia are parte de scăpări astăzi, din partea obișnuitei surse @evleaks. El postează nu doar două noi imagini de presă cu telefonul, ci și un posibil nou nume.

Dacă acest model era cunoscut până acum că Nokia EOS/Elvis și de câteva zile drept Nokia Lumia 1020, ei bine @evleaks a afirmat astăzi că numele final ar putea fi Lumia 909. Observați prezenta în imagine a unei aplicații Nokia Pro Cam, care ar permite controlul manual al fiecărei setări a camerei.

Nokia EOS/Lumia 1020 Își face apariția În randari de presă; Primește un potențial nou nume!

Noul Lumia este branduit AT&T în imagine și se zvonește că va veni cu ecran OLED HD, radio FM, 32 GB memorie internă și un corp din policarbonat sau metal. Remarcați și camera de mari dimensiuni din spatele terminalului și cele două blitzuri, LED și Xenon. Să fie acesta următorul hit Nokia sau doar un alt cameraphone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×