Nokia Grouper, Mako, Snapper si Tresher, noi telefoane gata de lansare in aceasta vara

13.492 ori
<b>Nokia Grouper, Mako, Snapper si Tresher, noi telefoane gata de lansare in aceasta vara</b>Daca am zis vreodata ca Nokia nu se gandeste la publicul american, ne retragem cuvintele, caci iata ca AT&T, cel mai important operator din SUA pregateste 4 terminale Nokia impresionante ce vor fi lansate in urmatoarele luni: Grouper, Mako, Snapper si...

Daca am zis vreodata ca Nokia nu se gandeste la publicul american, ne retragem cuvintele, caci iata ca AT&T, cel mai important operator din SUA pregateste 4 terminale Nokia impresionante ce vor fi lansate in urmatoarele luni: Grouper, Mako, Snapper si Tresher.

Mako (imagine sus) este atipic pentru un telefon Nokia, sosind cu o tastatura QWERTY glisanta lateral si fiind bazat pe platforma S60 3.2, aceeasi ca si in cazul lui Nokia 6650 si E71x. Terminalul vine cu suport dual band HSDPA, cu un display QVGA de 2.4 inchi, AGPS, o camera de 2 megapixeli, suport Video Share, memorie interna de 128 MB si slot pentru carduri microSD.

Nokia Tresher

Din pacate Mako dispune doar de un jack audio de 2.5 mm, un handicap la capitolul suport multimedia si aflam ca handsetul va fi lansat in data de 5 iunie. Un alt telefon care nu arata ca un Nokia este Threser, un slider glossy, bazat pe aceeasi platforma ca si Grouper (Series 40). Aceste handseturi vin cu suport HSDPA si AGPS, iar Grouper incorporeaza o camera de 2 megapixeli, in vreme ce Tresher integreaza un senzor foto de 3.2 megapixeli si blitz.

Modele Nokia noi

Thresher va sosi pe piata in luna septembrie, iar Grouper in iulie, dar nu bagam mana in foc ca aceste date vor ramane batute in cuie. In cele din urma, Nokia Snapper este low-end-ul de pe aceasta lista, un telefon cu clapeta care il va inlocui pe 6555 si care soseste cu suport triband HSDPA, Bluetooth 2.1, AGPS si o camera de 2 megapixeli. Terminalul va fi lansat in luna august.

[Via: Engadgetmobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×