Sony Ericsson Kokura, inca un telefon cu camera de 12.1 megapixeli?

2.243 ori
<b>Sony Ericsson Kokura, inca un telefon cu camera de 12.1 megapixeli?</b>Iata ca aflam noi informatii despre un handset Sony Ericsson cu camera de 12.1 megapixeli, desi acest asa-zis "Kokura" arata exact ca Idou, primul model cu senzor de 12 MP anuntat de producatorul japonezo-suedez. Si specificatiile amintesc de Idou, astfel...

Iata ca aflam noi informatii despre un handset Sony Ericsson cu camera de 12.1 megapixeli, desi acest asa-zis "Kokura" arata exact ca Idou, primul model cu senzor de 12 MP anuntat de producatorul japonezo-suedez.

Si specificatiile amintesc de Idou, astfel ca in afara de camera, aflam ca terminalul Kokura este bazat pe platforma S60 5th Edition. Aceeasi sursa misterioasa ne informeaza ca telefonul va incorpora un chipset TI3240, Symbian OS 9.4 si va folosi o interfata foarte atractiva, in special in meniul foto.

E foarte putin probabil ca Sony Ericsson sa lanseze 2 terminale cu camera de 12 megapixeli in acelasi an, deci Kokura poate fi un Idou cu alt nume de cod, eventual unul destinat unei piete diferite fata de modelul initial. Retineti totusi faptul ca nici unul dintre aceste nume nu este altceva decat un cod si e posibil ca handsetul sa primeasca o denumire alfanumerica, eventual sa fie integrat intr-o serie gen Cyber-shot.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×