Nokia ia in calcul vanzarea unitatii sale producatoare de telefoane

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.244 ori
<b>Nokia ia in calcul vanzarea unitatii sale producatoare de telefoane</b>Intr-un interviu ce apare in editia de azi a revistei germane Wirtschaftswoche, directorul de marketing Nokia, Anssi Vanjoki a vorbit despre viitorul companiei finlandeze, facand si cateva predictii sumbre. &nbsp; &nbsp; Oficialul Nokia a afirmat ca...

Intr-un interviu ce apare in editia de azi a revistei germane Wirtschaftswoche, directorul de marketing Nokia, Anssi Vanjoki a vorbit despre viitorul companiei finlandeze, facand si cateva predictii sumbre.

Oficialul Nokia a afirmat ca faimosul brand are nevoie sa isi creasca urgent numarul de solutii mobile Internet, legate intr-un fel sau altul de brandul Ovi. Domnul Vanjoki a mentionat de asemenea si ca Nokia ia in calcul o vanzare a unitatii sale producatoare de telefoane, un soc pentru orice persoana familiarizata cu aceasta firma de traditie.

Evident, sansele unei astfel de tranzactii sunt minime, dar este interesant de stiut ca ea apare in planurile mai-marilor companiei. Intrebarea logica, ce se pune acum este: cine ar cumpara unitatea mobila Nokia? Candidatul ideal este Samsung, producatorul numarul 2 de telefoane, la nivel mondial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×