Nokia N900 isi prezinta functia TV out in actiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.173 ori
<b>Nokia N900 isi prezinta functia TV out in actiune (Video)</b>Nokia N900 este unul dintre terminalele cele mai atractive ale ultimelor luni, iar printre functiile sale cele mai interesante se numara si cea TV-out, pe care o puteti vedea in actiune in clipul de mai jos: &nbsp; &nbsp; Conectand un cablu TV out la...

Nokia N900 este unul dintre terminalele cele mai atractive ale ultimelor luni, iar printre functiile sale cele mai interesante se numara si cea TV-out, pe care o puteti vedea in actiune in clipul de mai jos:

Conectand un cablu TV out la jackul audio de 3.5 mm al handsetului, puteti beneficia de interfata OS-ului Maemo 5 de pe N900 pe un ecran de mari dimensiuni, fie ca folositi un televizor, sau un proiector. Acest impresionant terminal vine cu un ecran de 3.5 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, iar daca acesta nu este de ajuns, functia TV out va sare in ajutor.

Spatiul de stocare oferit de modelul Nokia este de 32 GB, plus inca 16 GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Procesele complexe vor fi administrate cu ajutorul a 256 MB RAM, plus un procesor ARM Cortex A8 de 600 MHz, similar cu cel de pe iPhone, dar si o solutie grafica PowerVR SGX. Sa fie N900 terminalul multimedia al momentului? Dar de interfata sa ce spuneti?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×