Nokia Îl roagă pe Stephen Elop să accepte un bonus mai mic, el refuza și cere 25 de milioane de dolari... pentru divorț

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.374 ori
<b>Nokia Îl roagă pe Stephen Elop să accepte un bonus mai mic, el refuza și cere 25 de milioane de dolari... pentru divorț</b>Divorțul este o perioadă grea în viața oricui, dar se pare că în viața lui Stephen Elop el se soldează cu milioane de dolari... plătiți de Nokia. Compania finlandeză a încercat să își convingă CEO-ul să accepte un bonus mai mic la plecare...

Divorțul este o perioadă grea în viața oricui, dar se pare că în viața lui Stephen Elop el se soldează cu milioane de dolari... plătiți de Nokia. Compania finlandeză a încercat să își convingă CEO-ul să accepte un bonus mai mic la plecare pentru a opri scandalul din Finlanda, dar Elop rămâne tare pe poziții.

El dorește 25 de milioane de dolari și argumentează că are nevoie de suma deoarece trece printr-un divorț. îmi imaginez că fosta doamnă Elop va primi milioane bune în urma separării. Scandalul a început ieri, atunci când directorul consiliului de conducere Nokia, Risto Siilasmaa a fost prins cu minciunea privind bonusul lui Elop.

Se pare că fostul CEO Nokia avea în contract o clauză care îi garanta un bonus de 25 de milioane de dolari dacă vindea secțiunea producătoare de telefoane de la Nokia către Microsoft. Nokia are probleme mari de PR în țara natală din cauza acestor dezvăluiri, iar publicațiile locale bombardează compania cu acuze și articole critice.

Iar în acest timp Elop da vina pe soție, care vrea neapărat milioanele... Sună ca un episod din "Tânăr și Neliniștit", mai degrabă decât compania serioasă pe care o cunoșteam.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×