iPad 5 Își face apariția În noi imagini, În versiunea Space Gray

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.664 ori
<b>iPad 5 Își face apariția În noi imagini, În versiunea Space Gray</b>Se pare că iPhone 5S în versiunea Space Gray e la modă în România (de voie de nevoie), deoarece primele terminale ajunse în țara au toate această culoare. După cum știți, handsetul se vinde internațional și pe auriu și argintiu. Ei bine, se...

Se pare că iPhone 5S în versiunea Space Gray e la modă în România (de voie de nevoie), deoarece primele terminale ajunse în țara au toate această culoare. După cum știți, handsetul se vinde internațional și pe auriu și argintiu. Ei bine, se pare că și iPad 5 va adopta măcar una dintre aceste nuanțe.

în imaginile integrate în acest articol vedeți un iPad 5 în versiunea Space Gray și mă întreb dacă vom vedea și unul auriu la un moment dat. Fotografiile vin de la celebrul blog Sonny Dickson, o sursă de încredere când vine vorba de scurgeri de informații legate de Apple. Culoarea este puțin diferită față de componentele de iPad 5 pe care chiar Sonny le publicase sub formă de imagini în ultima vreme.

Observați și designul în stil iPad Mini, carcasa compactă și designul butoanelor de volum în formă de "pilula". Va fi interesant de văzut dacă Apple integrează și aici scannerul sau de amprente... dar și ce fel de procesor și ecran va avea noul entry în seria flagship de tablete Apple.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×