Nokia În discuții avansate pentru a vinde Vertu

824 ori
<b>Nokia În discuții avansate pentru a vinde Vertu</b>Vertu este brandul sub care se vând cele mai scumpe telefoane din lume sau cel puțin printre cele mai scumpe. Are o vechime, o bază de clienți care doresc să epateze în continuare prin produsele companiei. &nbsp; Se știe că Nokia caută să-și...

Vertu este brandul sub care se vând cele mai scumpe telefoane din lume sau cel puțin printre cele mai scumpe. Are o vechime, o bază de clienți care doresc să epateze în continuare prin produsele companiei.

Se știe că Nokia caută să-și eficientizeze operațiunile, iar gama Vertu nu-și mai găsește locul în portofoliul lor. De aceea se pare că au găsit un grup de investitori dispuși să cumpere pentru 200 milioane euro.

înțelegerea ar urma să fie semnată și făcută publică în această săptămână. Grupul se numește EQT și inițial discutaseră vânzarea Vertu către Pamira, dar discuțiile nu s-au concretizat. Telefoanele Vertu se vindeau datorită materialelor scumpe și exotice, prețului mare și a faptului că afișarea unui astfel de telefon îți aducea un anumit statut ca la mașinile Rolls-Royce.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×