Nokia invita dezvoltatorii romani sa creeze aplicatii pentru Ovi Store

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.196 ori
<b>Nokia invita dezvoltatorii romani sa creeze aplicatii pentru Ovi Store</b>Nokia Romania a anuntat recent ca dezvoltatorii autohtoni se pot acum inscrie in competitia "Calling All Innovators", ajunsa la editia cu numarul 3 la nivel mondial. Ce presupune aceasta? Ei bine, este vorba de inregistrarea in concurs al unor aplicatii...

Nokia Romania a anuntat recent ca dezvoltatorii autohtoni se pot acum inscrie in competitia "Calling All Innovators", ajunsa la editia cu numarul 3 la nivel mondial. Ce presupune aceasta? Ei bine, este vorba de inregistrarea in concurs al unor aplicatii pentru terminale mobile, create de catre dezvoltatorii romani.

Astfel, developerii se alatura comunitatii Nokia Ovi Store, magazinul online care le va oferi aplicatiile publicului larg. Dezvoltatorul roman care va castiga concursul va fi premiat cu 6000 de euro, in vreme ce locul 2 va primi 3000 de euro, iar ultimul loc de pe podium ii va aduce castigatorului 1000 de euro (toate sumele sunt nete).

Exista si posibilitatea pentru dezvoltatorii din tara noastra de a participa la competitia internationala, care are ca mare premiu 30.000 USD si un loc special in Ovi Store. Calling All Innovators a avut un mare succes la nivel international, in 2009 existand peste 1700 de inscrieri ale dezvoltatorilor din peste 85 de tari.

Aplicatiile pot fi inscrise in aceasta editie in una din cele 4 categorii: Eco (atitudine verde), Divertisment, Productivitate si Dezvoltare sociala. Daca doriti sa participati la concurs, va trebui sa inscrieti aplicatia pana in data de 18 mai 2010. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un cont si sa va intregistrati pe site-ul oficial al concursului - www.callingallinnovators.com.

Participantii vor trebui sa urce pe site fisierele necesare instalarii aplicatiei si sa precizeze modelele de telefoane Nokia pe care functioneaza softul. Finalistii vor fi anuntati in luna iunie, iar castigatorii in septembrie 2010. Mai multe informatii aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×