AdMob publica statisticile pentru utilizarea aplicatiilor mobile pe iPhone si Android in ianuarie 2010

1.283 ori
<b>AdMob publica statisticile pentru utilizarea aplicatiilor mobile pe iPhone si Android in ianuarie 2010</b>Iata ca AdMob a publicat un nou studiu cu privire la utilizarea platformelor mobile si aplicatiilor pe terminalele Android si iPhone, de aceasta data bazat pe statisticile lunii ianuarie. Astfel, aflam ca utilizatorii de terminale Android si iPhone petrec...

Iata ca AdMob a publicat un nou studiu cu privire la utilizarea platformelor mobile si aplicatiilor pe terminalele Android si iPhone, de aceasta data bazat pe statisticile lunii ianuarie. Astfel, aflam ca utilizatorii de terminale Android si iPhone petrec cam 79-80 de minute pe zi folosind aplicatii, in vreme ce posesorii de iPod Touch pierd si 100 de minute.

Utilizatorii de handseturi webOS folosesc aplicatii timp de 89 de minute pe zi, in medie, in vreme ce posesorii de iPhone si telefoane Android descarca aproximativ 9 aplicatii noi pe luna. Numarul este de 12 pentru iPod Touch si 6 pentru webOS (aproximativ). De mentionat este si faptul ca App Store beneficiaza de un numar de 2 ori mai mare de aplicatii descarcate contra cost per utilizator, in comparatie cu Android Market si webOS Catalog.

Motivele? Vechimea lui App Store, usurinta de utilizare si preturile relativ scazute. Posesorii de iPod touch genereaza venituri importante, avand o cheltuiala de 11.39 dolari in medie pentru aceste softuri, in vreme ce posesorii de handseturi webOS cheltuiesc 9.55 dolari, 8.36 dolari in cazul lui Android si 8.18 in cazul lui iPhone.

January 2010 Metrics – App Survey Data

Daca va intereseaza astfel de statistici, 73% dintre utilizatorii de terminale Android sunt de sex masculin, fata de 57% in cazul lui iPhone, 54% pentru iPod Touch si 58% pentru webOS. iPod-ul este in mod clar un gadget pentru tineri, 78% dintre posesorii modelului touch avand sub 25 de ani. Fiindca ne apropiem de lansarea lui Apple iPad, mentionam si ca posesorii de iPhone sunt de 3 ori mai convinsi sa cumpere un tablet de acest gen, fata de utilizatorii de terminale Android si de 2 ori mai convinsi fata de fanii webOS.

admob.com

Mai multe detalii si statistici aflati din studiul complet AdMob, disponibil aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×