Google China se inchide pe 18 aprilie

Autor:  | Publicat în:  Google 1.064 ori
<b>Google China se inchide pe 18 aprilie</b>Dupa probleme de securitate cauzate de o vulnerabilitate in Internet Explorer si cenzurarea/filtrarea rezultatelor cautarilor, Google China se pregateste de inchidere. Aparent, Google s-ar fi saturat sa se confrunte cu cenzura din China si atacurile din...

Dupa probleme de securitate cauzate de o vulnerabilitate in Internet Explorer si cenzurarea/filtrarea rezultatelor cautarilor, Google China se pregateste de inchidere. Aparent, Google s-ar fi saturat sa se confrunte cu cenzura din China si atacurile din partea statului asiatic.

Ultimele informatii in legatura cu apropiata inchidere mentioneaza data de 18 aprilie drept sfarsitul operarii versiunii locale Google in China. Problema vine din faptul ca gigantul motoarelor de cautare si guvernul chinez nu au putut ajunge la o intelegere, interesele lor fiind diferite. Inchiderea filialei chineze inseamna si o pierdere de locuri de munca, dar Google s-a gandit deja la acest aspect si ofera posturi angajatilor din China la sediul din SUA.

Exista si posibilitatea angajarii celor concediati de Google China in zona Asia-Pacific si filialele locale Google. Speram totusi ca se mai poate repara ceva, caci pierderea filialei chineze ar fi o lovitura grea pentru creatorul lui Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×