Nokia iPhone, un fals reusit cu pret mic, design atractiv

7.144 ori
<b>Nokia iPhone, un fals reusit cu pret mic, design atractiv</b>Ce parere ati avea despre un telefon care combina designul unui iPhone cu cel al unui smartphone Nokia cu tastatura QWERTY? Un astfel de handset suna ca un hit, dar este evident vorba doar de o clona made in China. &nbsp; &nbsp; Ceea ce vedeti in imaginea...

Ce parere ati avea despre un telefon care combina designul unui iPhone cu cel al unui smartphone Nokia cu tastatura QWERTY? Un astfel de handset suna ca un hit, dar este evident vorba doar de o clona made in China.

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus este un hibrid dintre iPhone si Nokia N97, un model destul de aratos, trebuie sa recunoastem. Telefonul poarta numele de Cooli902 si imprumuta display-ul touchscreen de 3.5 inchi de la iPhone, ii cloneaza si sistemul de operare handsetului Apple si adauga ca bonus o tastatura full QWERTY a la Nokia N97.

Clona Nokia iPhone

Terminalul se deschide la un unghi familiar, de vreme ce foloseste acelasi mecanism glisant ca si modelul Nokia copiat. In vreme ce unii se chinuie sa aleaga intre un iPhone 3GS si un Nokia N97, iata ca le puteti avea pe amandoua, la pretul de 143 de dolari.

Clona Nokia iPhone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×