Foxconn ar putea prelua fabricile Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.434 ori
<b>Foxconn ar putea prelua fabricile Nokia</b>Dupa ce aflam ca Nokia si-ar putea vinde unitatea producatoare de telefoane mobile (poate celor de la Samsung), iata ca un nou zvon de acelasi gen isi face aparitia. De aceasta data este vorba despre fabricile finlandezilor, care produc handseturi si ar...

Dupa ce aflam ca Nokia si-ar putea vinde unitatea producatoare de telefoane mobile (poate celor de la Samsung), iata ca un nou zvon de acelasi gen isi face aparitia. De aceasta data este vorba despre fabricile finlandezilor, care produc handseturi si ar putea ajunge pe mana taiwanezilor.

Taiwanezii de la Foxconn Electronics au toate sansele sa preia fabricile Nokia, in defavoarea rivalilor Elcoteq si Jabil, companii de asemenea interesate de o astfel de tranzactie. Informatia a aparut via Economic Daily News, o publicatie chineza, care a citat surse solide, desi ramane inca de confirmat din partea celor de la Nokia daca va exista o vanzare a fabricilor sau nu.

Doua alte companii din Taiwan s-ar putea implica in aceasta afacere, ele fiind Compal Group si Lite-on technology, afirma aceeasi publicatie. La ora actuala Compal Group este partenerul de productie al finlandezilor pentru netbookuri 3G si handseturi CDMA, in vreme ce Lite-on coopereaza cu Nokia prin producatorul de carcase Perlos.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×