Nokia ironizeaza problema cu semnalul lui iPhone 4 pe blogul sau oficial

1.298 ori
<b>Nokia ironizeaza problema cu semnalul lui iPhone 4 pe blogul sau oficial</b>Unul dintre cele mai discutate subiecte din domeniul telefoniei mobile in ultima saptamana este problema cu semnalul lui iPhone 4, iar PR-ul celor de la Nokia nu se putea abtine sa nu ironizeze acest subiect. Astfel, blogul oficial al companiei, Nokia...

Unul dintre cele mai discutate subiecte din domeniul telefoniei mobile in ultima saptamana este problema cu semnalul lui iPhone 4, iar PR-ul celor de la Nokia nu se putea abtine sa nu ironizeze acest subiect. Astfel, blogul oficial al companiei, Nokia Conversations a publicat un ghid ironic, care prezinta metode de a tine un handset Nokia in mana.

La finalul ghidului, ne este reamintit ca sugestiile sunt de fapt o parodie si ca putem tine telefonul dupa cum poftim, ceea ce nu se aplica si in cazul lui iPhone 4. Va reamintim ca daca tineti terminalul Apple cu mana stanga si acoperiti cu mana zona sa din stanga-jos veti pierde semnal si chiar opri convorbiri.

Solutia lui Steve Jobs? "Tineti telefonul altfel!".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×