Android 2.2 (Froyo) ruleaza pe Nokia N900 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.782 ori
<b>Android 2.2 (Froyo) ruleaza pe Nokia N900 (Video)</b>Spre gelozia tuturor posesorilor de terminale Android 2.1 care nu au primit inca un update, aflam ca Android 2.2 (Froyo) a fost portat pe faimosul terminal Nokia N900. Un test al acestui port este prezentat in clipul de la finalul articolului. Nokia N900...

Spre gelozia tuturor posesorilor de terminale Android 2.1 care nu au primit inca un update, aflam ca Android 2.2 (Froyo) a fost portat pe faimosul terminal Nokia N900. Un test al acestui port este prezentat in clipul de la finalul articolului.


Nokia N900
ramane deocamdata cel mai puternic terminal al finlandezilor, pana la lansarea noilor modele de handseturi (N8, N9, E7 etc). De remarcat este  browserul foarte rapid inclus in Android 2.2, care ruleaza pe N900. In doar 3 secunde acest browser incarca o pagina destul de greoaie de obicei, performanta demna de remarcat.

Mai multe detalii aflati din clipul de mai jos:

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×