Android 2.2 (Froyo) ruleaza pe Nokia N900 (Video)

1.834 ori
<b>Android 2.2 (Froyo) ruleaza pe Nokia N900 (Video)</b>Spre gelozia tuturor posesorilor de terminale Android 2.1 care nu au primit inca un update, aflam ca Android 2.2 (Froyo) a fost portat pe faimosul terminal Nokia N900. Un test al acestui port este prezentat in clipul de la finalul articolului. Nokia N900...

Spre gelozia tuturor posesorilor de terminale Android 2.1 care nu au primit inca un update, aflam ca Android 2.2 (Froyo) a fost portat pe faimosul terminal Nokia N900. Un test al acestui port este prezentat in clipul de la finalul articolului.


Nokia N900
ramane deocamdata cel mai puternic terminal al finlandezilor, pana la lansarea noilor modele de handseturi (N8, N9, E7 etc). De remarcat este  browserul foarte rapid inclus in Android 2.2, care ruleaza pe N900. In doar 3 secunde acest browser incarca o pagina destul de greoaie de obicei, performanta demna de remarcat.

Mai multe detalii aflati din clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×