Nokia isi vinde segmentul de televiziune mobila

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.055 ori
<b>Nokia isi vinde segmentul de televiziune mobila</b>In acest climatic economic fragil marile companii sunt fortate sa ia decizii drastice, cum ar fi vanzarea unui segment, cel de televiziune mobila, in cazul Nokia. Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume si-a vandut sectiunea de televiziune...

In acest climatic economic fragil marile companii sunt fortate sa ia decizii drastice, cum ar fi vanzarea unui segment, cel de televiziune mobila, in cazul Nokia.

Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume si-a vandut sectiunea de televiziune mobila companiei indiene Wipro, dupa cum anunta un purtator de cuvant al finlandezilor ieri, citat de Reuters. Unitatea Mobile Broadcast Solutions avea in jur de 40 de angajati si se ocupa cu dezvoltarea softurilor si crearea hardware-ului necesar pentru a pune in functiune tehnologia pe care erau bazate serviciile de televiziune mobila.

Era vorba in special de captarea semnalului TV si accesarea programelor pe telefonul mobil. Nokia se va reorienta, inca o data catre clientul de televiziune mobila, mai degraba decat pe intregul segment al acestei industrii. Transmisiunile de programe TV pe mobil au avut putini adepti de-a lungul anilor, in ciuda faptului ca suportul pentru acestea a fost considerat o functie inovatoare pe handseturile lansate cu cativa ani in urma.

[Via: Reuters.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×