Nokia isi vrea publicul inapoi; pregateste smartphone-uri ieftine

2.276 ori
<b>Nokia isi vrea publicul inapoi; pregateste smartphone-uri ieftine</b>Piata smartphone-urilor nu a fost tocmai generoasa cu Nokia in ultimele luni, atat volumul sau de vanzari, cat si cota de piata cunoscand scaderi impresionante. Nu ca Nokia nu ar fi meritat acest declin, de vreme ce terminalele sale din categoria...

Piata smartphone-urilor nu a fost tocmai generoasa cu Nokia in ultimele luni, atat volumul sau de vanzari, cat si cota de piata cunoscand scaderi impresionante.

Nu ca Nokia nu ar fi meritat acest declin, de vreme ce terminalele sale din categoria smartphone-urilor nu au fost nici impresionante, nici numeroase, cel putin pana in cel de-al doilea semestru al lui 2008. Iata totusi ca lucrurile se vor schimba pentru finlandezi destul de curand, de vreme ce producatorul are acum 2 hituri importante: E71 si 5800XM.

Ambele modele se vand in peste 1 milion de exemplare lunar si de parca asta nu e de ajuns, zvonurile afirma ca Nokia pregateste o adevarata ofensiva la capitolul terminale cu ecran touch. CEO-ol companiei, Olli-Pekka Kallasvuo declara intr-un interviu recent cu o publicatie suedeza ca Nokia intentioneaza sa se extinda pe o noua piata, oferind publicului smartphone-uri la preturi rezonabile.

Probabil finlandezii au apreciat succesul lui 5800XM drept un semn al faptului ca publicul doreste specificatii de top, la preturi rezonabile.

[Via: Unwiredview.com]

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×