Atentie, se confisca telefoane! La Casa Alba-i ca la scoala...

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.390 ori
<b>Atentie, se confisca telefoane! La Casa Alba-i ca la scoala...</b>Daca vi se pare amuzant ca un profesor sa confiste handseturile elevilor in ora, in cazul in care acestea nu au fost puse pe vibratii, ce ati spune daca aceeasi regula s-ar aplica la Casa Alba? Ceva in genul acesta: De aceasta data nu este vorba de un...

Daca vi se pare amuzant ca un profesor sa confiste handseturile elevilor in ora, in cazul in care acestea nu au fost puse pe vibratii, ce ati spune daca aceeasi regula s-ar aplica la Casa Alba? Ceva in genul acesta:

De aceasta data nu este vorba de un profesor care confisca telefoane ci de secretarul de presa al Casei Albe, Robert Gibbs. Acesta confisca telefonul reporterului John Gizzi, dupa ce terminalul sunase deja de cateva ori, enervandu-l pe oficial si facandu-l sa il arunce intr-un colt al camerei. Cat de greu este sa pui mobilul in mod silentios, pe vibratii?

Interesant este ca patania s-a repetat la doar cateva secunde, cu un alt reporter, dar acesta a ales sa paraseasca sala, decat sa isi piarda telefonul mobil.

[Via: Dailymobile.se]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×