Nokia Kinetic, un telefon concept capabil sa "stea pe propriile picioare"

3.028 ori
<b>Nokia Kinetic, un telefon concept capabil sa "stea pe propriile picioare"</b>De vreme ce Nokia anunta tot mai rar modele noi de handseturi, ne vom pune sperantele in concepte. Printre ele se numara si Nokia Kinetic, design ce apartine lui Jeremy Hopkins. Britanicul a creat un telefon concept cu branding Nokia, capabil sa...

De vreme ce Nokia anunta tot mai rar modele noi de handseturi, ne vom pune sperantele in concepte. Printre ele se numara si Nokia Kinetic, design ce apartine lui Jeremy Hopkins. Britanicul a creat un telefon concept cu branding Nokia, capabil sa transforme informatii digitale in energie cinetica.

Ce inseamna o astfel de transformare? Ei bine, prin acest proces handsetul se va ridica pe baza propriei energii, folosind forma partii sale inferioare pentru a ajunge de la o pozitie orizontala la una verticala. Acesta este un design al anului 2009, astfel ca terminalul vine cu un port mini USB clasic, o camera, un difuzor si ecran touch.

Designul sau frontal aminteste de un hibrid dintre iPhone 4 si Nokia N81, iar partea inferioara groasa incorporeaza un electromagnet, daca sunteti curiosi. Mecanismul este utilizat pentru a muta greutatea handsetului, astfel incat el sa isi schimbe pozitia. Mai jos puteti vedea si viziunea celor de la My Nokia Blog cu privire la designul handsetului.

Nokia Kinetic

Nokia Kinetic

Nokia Kinetic

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×