Verizon pregateste Motorola Droid 2, BlackBerry Storm 3, Curve 3 si un tablet Android pentru 2010

Autor:  | Publicat în:  Verizon 1.025 ori
<b>Verizon pregateste Motorola Droid 2, BlackBerry Storm 3, Curve 3 si un tablet Android pentru 2010</b>Verizon Wireless are un program extrem de incarcat in 2010, pregatind urmasi de seama ai unor modele precum BlackBerry Storm 2 sau Curve 2, dar si Moto Droid. Astfel, nu ne surprinde ca operatorul are unele scapari si ne permite sa aruncam o privire in...

Verizon Wireless are un program extrem de incarcat in 2010, pregatind urmasi de seama ai unor modele precum BlackBerry Storm 2 sau Curve 2, dar si Moto Droid. Astfel, nu ne surprinde ca operatorul are unele scapari si ne permite sa aruncam o privire in avampremiera asupra unui terminal ca Moto Droid 2, varianta cu tastatura QWERTY a lui Droid X.

Mai aflam si ca Verizon pregateste BlackBerry Curve 3 si Storm 3 pentru lansare, in perioada sarbatorilor de iarna. Curve 3 va fi probabil o varianta a modelului BlackBerry 9300, scapat recent pe web, in vreme ce Storm 3 ar putea fi o versiune a sliderului BlackBerry 9800, de asemenea scapat pe web de curand.

In portofoliul operatorului se afla si un tablet de 10.1 inchi, cu Android la bord, asta daca sursele Engadget nu mint. E posibil sa fie chiar vorba despre faimosul tablet BlackBerry, ceea ce ar exclude Android din ecuatie.

Verizon pregateste Droid 2 si alte surprize pentru 2010

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×