Nokia lansează căştile Active Wireless şi Active Wired, ideale pentru conectarea la noile smartphone-uri Nokia

2.139 ori
<b>Nokia lansează căştile Active Wireless şi Active Wired, ideale pentru conectarea la noile smartphone-uri Nokia</b>Acest sfârșit de săptămână ne aduce și lansarea căștilor Active Wireless și Active Wired de la Nokia, produse ce sunt descrise drept ideale pentru conectarea la noile smartphone-uri Nokia. După cum vă puteți da seama din denumirile purtate aici, avem

Nokia a lansat pe final de săptămână două perechi de căşti sub brand propriu, Nokia Active Wireless şi Nokia Active Wired. Continuă astfel seria de lansări hardware ale companiei din epoca HMD Global. Mă refer aici la gadget-urile de fitness şi sănătate, precum cele preluate prin achiziţia Withings. Hai să vedem ce ne rezervă noile căşti.

Nokia Active Wireless

Nokia Active Wireless Earphones 501 este primul nou model, care vine cu un finisaj metalic premium şi greutate scăzută, de doar 19 grame. Căştile funcţionează excelent în tandem cu un Nokia 3, Nokia 5 sau Nokia 6. Oferă anulare a zgomotului de fond (pasivă) şi bateria de 45 mAh (x2) asigură 8 ore de muzică sau 8 ore de convorbiri. Suportă Bluetooth 4.1, conexiune multi point şi căştile vin cu driver dinamic de 9 mm.

Nokia Active Wired

Varianta cu fir, Nokia Active Wired Earphones WH 501 oferă un corp rezistent la apă şi praf, astfel că poate fi folosită fără probleme la jogging. Şi acest model are driver dinamic de 9 mm, vine în 3 dimensiuni (S, M, L) şi aduce un cablu reflectiv pentru vizibilitate mai bună la joggingul nocturn. Cablul este plat, astfel că nu se va încurca în buzunare sau poşete.

Din păcate nu avem preţuri pentru aceste accesorii.

Nokia Active Wired

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×