Skype 8.0 disponibil pe Android, gratuit in Play Store; Iată ce noutăţi aduce (Video)

2.553 ori
<b>Skype 8.0 disponibil pe Android, gratuit in Play Store; Iată ce noutăţi aduce (Video)</b>Aplicația Skype 8.0 este disponibilă de astăzi pentru platforma Android în mod gratuit, actualizare care pe lângă modificările la nivel vizual este menită să ne aducă și noi funcții. Printre acestea se remarcă introduceri similare cu cele pe care le

Pentru cei care adoră Skype-ul de pe PC atât de mult încât simt nevoia să îl ia la purtător există acum o nouă versiune a aplicaţiei de chat, disponibilă pe Android. Skype 8.0 este acum în Google Play şi aflaţi ce aduce în următoarele rânduri.

Skype 8.0

La începutul acestei luni echipa din spatele lui Skype anunţa că o nouă versiune a aplicaţiei de mesagerie se află în pregătire şi urmează să vină pe desktop şi pe mobil. Acum a sosit, cu un design nou pentru chat-urile în grup. Acestea sunt mai pline de viaţă şi mai expresive. Puteţi apăsa acum pe un icon de reacţie de lângă un mesaj sau apel video, în vreme ce vă aflaţi în conversaţie.

În plus, aplicaţia a primit şi un soi de versiune proprie pentru acele "Stories" de pe Snapchat şi anume "Highlights". Prin intermediul acestei funcţii veţi putea crea un soi de rezumat al zilei, ceea ce vedem şi la Facebook Messenger de altfel. În cazul lui Skype este o colecţie de fotografii şi clipuri video, probabil cu fundal muzical şi filtru şi care pot fi partajate cu prietenii.

Există şi o zonă nouă "Find", care vă permite să căutaţi mai uşor în cadrul aplicaţiei. Apoi lângă se află taburile Chat şi Capture. În mod interesant are prioritate Android pentru versiunea 8.0, ea urmând să vină pe iPhone ulterior. Avem şi stickere noi şi posibilitatea de a schimba culorile de fundal atunci când dorim.

Aplicaţia se descarcă de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×