[UPDATE] Nokia N-Series revine! Finlandezii vor anunța un nou smartphone din această gamă pe 22 februarie!

2.248 ori
<b>[UPDATE] Nokia N-Series revine! Finlandezii vor anunța un nou smartphone din această gamă pe 22 februarie!</b>Acum câteva zile sosea sub forma unui zvon și informația cu privire la faptul că Nokia lucrează în acest moment la un nou model din seria N, gamă caracterizată de terminale cu dotări de top care erau echipate și cu senzori foto superiori modelelor

UPDATE: Din păcate aceste invitații ajunse pe web fac referire la debutul unui nou smartphone al companiei asiatice 360 Mobiles care va lansa un terminal din seria N proprie. Aceștia s-au folosit iată de telefonul Nokia N81 pentru teasing și de aici a apărut și asocierea cu debutul unui model al finlandezilor.

Doar acum câteva zile aflam sub forma unui zvon faptul că finlandezii de la Nokia ar lucra la un nou smartphone din seria N, iar astăzi deja pe web sosesc invitațiile de presă pentru lansarea acestui handset care cu siguranță trezește nostalgia printre utilizatori. După cum puteți vedea privind imaginile de mai jos, evenimentul programat de Nokia va avea loc pe data de 22 februarie în China - asta la doar câteva zile înainte de startul MWC 2017.

Nokia

Invitația trimisă de HMD Global și Nokia este ceva mai specială, fiind vorba despre un pachet care include și telefonul Nokia N81 - un slider al anului 2007 ce rula Symbian. Nu este prima dată când vedem asemenea invitații trimise presei chineze, producătorii având tendința de a include terminale iconice în aceste invitații speciale.

Din păcate nu știm ce dotări hardware va aduce acest nou terminal, singura mențiune în mediul online fiind aceea că telefonul va adopta un procesor de nouă generație Snapdragon 6xx. Android 7.0 Nougat ar urma să fie preinstalat la bord și așteptați-vă la un preț accesibil și din nou la un debut inițial pe piața din China!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×