Nokia lanseaza Qt 4.7, o unealta esentiala pentru developeri

1.461 ori
<b>Nokia lanseaza Qt 4.7, o unealta esentiala pentru developeri</b>Nokia a anuntat recent lansarea lui Qt 4.7, o noua versiune de framework pentru UI si aplicatie compatibila cu platforme multiple, necesara la randul sau pentru crearea de software. Aceasta platforma permite dezvoltarea de aplicatii si vine in...

Nokia a anuntat recent lansarea lui Qt 4.7, o noua versiune de framework pentru UI si aplicatie compatibila cu platforme multiple, necesara la randul sau pentru crearea de software. Aceasta platforma permite dezvoltarea de aplicatii si vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor de pe Symbian si MeeGo.

Qt 4.7 a fost lansat initial sub forma de versiune preview cu cateva luni in urma, dar de aceasta data avem de-a face cu lansarea sa oficiala. Varianta 4.7 este cea stabila si finala, care vine cu imbunatatiri de performanta, performanta QtWebKit crescuta si randare mai rapida a textului, prin intermediul noului QtStaticText.

Deocamdata nu a fost lansat Nokia Qt SDK, varianta specializata pe platforme mobile a lui Nokia Qt si o varianta customizata a acestuia. Ea include toate softurile necesare pentru realizarea de continuturi Qt pentru terminalele Nokia. Acestea folosesc o versiune customizata de Qt Creator, Qt Smart Installer si API-uri Qt Mobility.

MeeGo 1.1 ofera suport pentru Qt 4.7, in vreme ce Symbian^1 si versiunile mai vechi au nevoie de o instalare speciala pe baza de Qt Smart Installer. Mai multe detalii despre acest mediu de dezvoltare a aplicatiilor aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×