10.000 de euro de la Nokia pentru inovatorii romani: Calling All Innovators isi dezvaluie castigatorii

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.094 ori
<b>10.000 de euro de la Nokia pentru inovatorii romani: Calling All Innovators isi dezvaluie castigatorii</b>Nokia a anuntat ieri castigatorii competitiei Calling All Innovators Romania, editia locala a proiectului initiat de finlandezi. Competitia este destinata comunitatii de dezvoltatori din Romania si are ca scop premierea celor mai interesante si utile...

Nokia a anuntat ieri castigatorii competitiei Calling All Innovators Romania, editia locala a proiectului initiat de finlandezi. Competitia este destinata comunitatii de dezvoltatori din Romania si are ca scop premierea celor mai interesante si utile aplicatii. Premiile au o valoare totala de 10.000 euro.

Iata si castigatorii competitiei locale Calling All Innovators:

  • Locul 1– Zsolt Langviser, SpeedTraps, 6.000 Euro
  • Locul 2 – Adrian Stezar, Car Black Box, 3.000 Euro
  • Locul 3 – Răzvan Grigoroiu, QsWallet, 1.000 Euro

Calling All Innovators a debutat in luna martie, iar finalistii au fost anuntati la finalul lunii iunie. 17 dezvoltatori din tara noastra au aplicat la concurs cu 23 de softuri pentru mobil, impartite astfel: 8 in sectiunea Productivitate, 7 in categoria Divertisment, 5 in segmentul de Dezvoltare sociala si 3 in segmentul Eco/ O Atitudine verde.

Dezvoltatori din 10 orase au raspuns provocarii Nokia: Pitesti, Oradea, Sibiu, Braila, Galati, Cluj-Napoca, Bucuresti, Brasov, Hunedoara si Iasi. Aplicatia Car Black Box, dezvoltata de Adrian Stezar de la compania Neusoft Mobile Solutions a castigat primul loc in categoria Dezvoltare Sociala, aducand creatorului sau un premiu de 15.000 dolari.

Lista completa a castigatorilor se afla aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×