Tableta Nokia N1 anunțată oficial; aceasta sosește cu display de 7.9 inch, Android 5.0 și preț de doar 249$ (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.757 ori
<b>Tableta Nokia N1 anunțată oficial; aceasta sosește cu display de 7.9 inch, Android 5.0 și preț de doar 249$ (Video)</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc chiar acum câteva minute, compania finlandeză Nokia a dezvăluit oficial produsul misterios ce se afla în spatele imaginilor teaser din ultima vreme, și anume tableta Nokia N1 ce sosește la pachet cu dotări...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc chiar acum câteva minute, compania finlandeză Nokia a dezvăluit oficial produsul misterios ce se afla în spatele imaginilor teaser din ultima vreme, și anume tableta Nokia N1 ce sosește la pachet cu dotări high-end și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Printre dotările acestui device avem la dispoziție un display IPS LED de 7.9 inch cu rezoluție 2.048 x 1.536 pixeli ce este protejat de Corning Gorilla Glass 3, un procesor quad-core Intel Atom Z3580 de 2.3 GHz pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie internă și un procesor grafic PowerVR G6430.

Nokia N1

Alte dotări includ o baterie de 5.300 mAh, difuzoare stereo cu un nivel audio de 90 dB, un port microUSB 2.0 reversibil (Type-C) și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop peste care a fost aplicat Z-Launcher, acesta din urmă fiind un produs tot marca Nokia ce va fi oferit începând de astăzi gratuit.

Tableta Nokia N1 anunțată oficial; aceasta sosește cu display de 7.9 inch, Android 5.0 și preț de doar 249$ (Video)​

De asemenea, tableta aduce o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus, o cameră secundară de 5 megapixeli, conectivitate Wi-Fi și tehnologia Bluetooth 4.0 de care vom avea nevoie pentru transferul de fișiere sau pentru împerecherea cu alte device-uri.

Din punct de vedere al design-ului, aflăm că Nokia N1 este realizată dintr-o singură bucată de aluminiu cu grosime de 6.9 mm ce va fi disponibilă pe argintiu și gri la un preț de doar 249$. Această tabletă va fi vândută pentru început în China, urmând ca mai apoi să o vedem și pe alte piețe din Europa. Pentru mai multe informații și păreri vă așteptăm pe forumul Mobilissimo.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×