Nokia lucreaza la un tablet touch cu Windows 7 la bord?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.300 ori
<b>Nokia lucreaza la un tablet touch cu Windows 7 la bord?</b>Doua companii s-au tinut pana acum departe de razboiul tableturilor, Asus si Nokia, dar este foarte probabil ca si acestea sa lanseze pana la finalul anului un rival pentru Apple iPad. Avem chiar si zvonuri si predictii in legatura cu terminalul Nokia,...

Doua companii s-au tinut pana acum departe de razboiul tableturilor, Asus si Nokia, dar este foarte probabil ca si acestea sa lanseze pana la finalul anului un rival pentru Apple iPad. Avem chiar si zvonuri si predictii in legatura cu terminalul Nokia, realizate de Ashok Kumar, analist de la Rodman Renshaw.

Conform unor "surse interne", Nokia lucreaza la un tablet cu ecran touch, care ar urma sa soseasca pe piata in toamna. Am putea avea de-a face cu un urmas al lui Nokia N900, care sa ruleze Maemo sau MeeGo, desi zvonurile afirma ca tabletul Nokia va functiona pe baza lui Windows 7. Din pacate, informatiile pe care le avem despre urmasul lui N900 indica mai degraba faptul ca el va fi un terminal subtire, un soi de smartphone avansat si nu un tablet.

Daca sunteti in cautarea unui Nokia Booklet Touch, asa cum se zvoneste ca se va numi rivalul pentru iPad produs de finlandezi, ei bine aflati ca acest produs ar putea sosi pe piata de abia in 2011/2012, cand platforma MeeGo se va maturiza. Nu suntem siguri ca Nokia ar dori sa continue experimentul cu terminalele de mari dimensiuni, de vreme ce netbook-ul Booklet 3G nu a fost  un succes, ci mai degraba un experiment cu rezultate mediocre.

Se va alia oare Nokia cu Microsoft pentru un tablet Windows 7?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×