Nokia Lumia 1020 confirmat de către cananul Youtube AT&T

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.086 ori
<b>Nokia Lumia 1020 confirmat de către cananul Youtube AT&T</b>Se pare că cineva va fi concediat în viitorul apropiat. Cei de la&nbsp;AT&T&nbsp;au postat pe canalul lor oficial de pe Youtube trei filmulețe cu&nbsp;Nokia 1020, care va fi lansat în doar câteva ore. Se pare că avem parte așadar de o confirmare...

Se pare că cineva va fi concediat în viitorul apropiat. Cei de la AT&T au postat pe canalul lor oficial de pe Youtube trei filmulețe cu Nokia 1020, care va fi lansat în doar câteva ore. Se pare că avem parte așadar de o confirmare oficială a viitorului smartphone, dacă zvonurile de până acum nu erau suficiente.

​

 
Primul video este axat pe capacitățile de filmare ale telefonului. Astfel aflăm despre captura video 720p cu zoom 6x, înregistrare stereo și binențeles calitate excepțională a filmelor înregistrate.

 
Al doilea video se axează pe partea foto a camerei lui Nokia Lumia 1020. Aflăm că va avea un senzor de 41MP, cu OIS și avem parte și de un accent pus pe zoom. Se va insista se pare pe zoom-ul acestei camere.

 
Al treilea video laudă fotografiile relizate de telefon în lumină slabă. Lumia 1020 va avea un senzor mare, cu BSI și lentile Zeiss. Tot aici putem vedea noua interfață a camerei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×