Nokia Lumia 1020 se lansează oficial pe 1 octombrie În cadrul unui eveniment local

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.107 ori
<b>Nokia Lumia 1020 se lansează oficial pe 1 octombrie În cadrul unui eveniment local</b>Nokia a început să trimită invitații pentru un eveniment local care îl va avea ca protagonist pe Nokia Lumia 1020. Terminalul reprezintă cel mai puternic cameraphone din portofoliul companiei finlandeze. &nbsp; Aflați că acest telefon se află...

Nokia a început să trimită invitații pentru un eveniment local care îl va avea ca protagonist pe Nokia Lumia 1020. Terminalul reprezintă cel mai puternic cameraphone din portofoliul companiei finlandeze.

Aflați că acest telefon se află deja în portofoliul Vodafone și Orange, dar și al câtorva retaileri (eMAG, evoMAG, Marketonline.ro). Cameraphone-ul măsoară 10.4 mm în grosime, cântărește 158 de grame și integrează un display de 4.5 inch cu rezoluție 1280 x 768. Device-ul iese în evidență printr-o cameră de 41 megapixeli, cu lentile Carl Zeiss, stabilizare optică a imaginii și bliț Xenon și LED.

Senzorul camerei măsoară 1/1.5 inch și are o mărime a pixelilor de 1.12 microni, plus tehnologie Pureview la bord. Terminalul rulează Windows Phone 8, Amber. Sub carcasă se află un procesor dual core Snapdragon de 1.5 GHz, 32 GB spațiu de stocare și 2 GB RAM. Așteptăm acum și telefonul la teste pentru a-i pune camera la încercare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×