Avionul de hârtie controlat de iPhone - versiune modernă a unui joc al copilăriei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.595 ori
<b>Avionul de hârtie controlat de iPhone - versiune modernă a unui joc al copilăriei (Video)</b>Se pare că nici jocul cu avioane de hârtie nu mai e ce era, fiind supus trendului evoluției tehnologice. Mai nou poți controla un avion din hârtie folosind un iPhone, după cum vedeți mai jos. &nbsp; Aveți nevoie doar de o foaie și un spațiu...

Se pare că nici jocul cu avioane de hârtie nu mai e ce era, fiind supus trendului evoluției tehnologice. Mai nou poți controla un avion din hârtie folosind un iPhone, după cum vedeți mai jos.

Aveți nevoie doar de o foaie și un spațiu extins pentru a arunca avionul, plus un mic gizmo numit PowerUp 3.0. PowerUp e practic o bucată de fibră de carbon, însoțită de o elice și de un mecanism de comunicare Bluetooth. Veți atașa acest mecanism avionului de hârtie și el va zbura apoi controlat de pe iPhone.

Avionul de hârtie controlat de iPhone - versiune modernă a unui joc al copilăriei (Video)​

Evident, e nevoie de o aplicație companion specială, iar ea va afișa informații utile precum altitudine sau latitudine. Avionul zboară cam 10 minute cu o singură încărcare și se va opri dacă iese din raza de acțiune Bluetooth. Prețul acestui mic gadget este de 50 de dolari, iar el se lansează în octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×