Nexus 5 Întrece Samsung Galaxy S4, se bate de la egal cu iPhone 5S conform unui benchmark

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.365 ori
<b>Nexus 5 Întrece Samsung Galaxy S4, se bate de la egal cu iPhone 5S conform unui benchmark</b>Pentru următorul telefon Nexus avem 2 promisiuni de la Google: o cameră performanta și gaming de calitate. Se pare de a doua parte se va ocupa un GPU de top, dacă ne luăm după noi scăpări de benchmark-uri. &nbsp; Se pare că Nexus 5 va fi mai...

Pentru următorul telefon Nexus avem 2 promisiuni de la Google: o cameră performanta și gaming de calitate. Se pare de a doua parte se va ocupa un GPU de top, dacă ne luăm după noi scăpări de benchmark-uri.

Se pare că Nexus 5 va fi mai performant decât Galaxy S4 și HTC One pe partea grafică și aproape de nivelul lui iPhone 5s. Benchmark-urile și-au făcut apariția pe site-ul GFXBench și au indicat faptul că Nexus 5 obține 23 de puncte pentru performanta grafică. iPhone 5s are rezultate similare, în vreme ce Xperia Z1 obține 21, LG G2 atinge 20 de puncte, iar Galaxy S4 atinge 16 puncte.

Benchmark-ul arată și că Nexus 5 va fi dotat cu cel mai nou GPU, Adreno 330, dar și un procesor Snapdragon 800 quad core de 2.2 GHz. Vom avea la bord un display Full HD și Android 4.4 KitKat drept OS. Evident aceste benchmark-uri pot fi false, dar știm deja că Google testează noul Nexus 5 și ne pregătește o lansare în octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×