Nokia Lumia 1320 va fi pus În vânzare În cursul acestei săptămâni

1.425 ori
<b>Nokia Lumia 1320 va fi pus În vânzare În cursul acestei săptămâni</b>Dezvăluit în luna octombrie, în cadrul evenimentului Nokia World 2013, noul phablet de buget, Nokia Lumia 1320 va fi pus în vânzare începând de astăzi în China, mai apoi în Taiwan, Hong Kong, Singapore și în restul lumii în săptămânile ce...

Dezvăluit în luna octombrie, în cadrul evenimentului Nokia World 2013, noul phablet de buget, Nokia Lumia 1320 va fi pus în vânzare începând de astăzi în China, mai apoi în Taiwan, Hong Kong, Singapore și în restul lumii în săptămânile ce urmează.

Nokia Lumia 1320 este un phablet în adevăratul sens al cuvântului, acesta integrează un display de 6 inch, protejat de Gorilla Glass 3 și poate fi folosit chiar și cu mânușile. Acesta vine cu o suită de aplicații, printre care se numără: Nokia Beamer, HERE Maps, HERE LiveSight, aplicații special create pentru a fi afișate pe display-ul de mari dimensiuni.

Phablet-ul dispune de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1.7 GHz, o cameră foto de 5 megapixeli, 1 GB RAM, 8 GB de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB. Nokia Lumia 1320 măsoară 9.8 mm în grosime, cântărește 220 grame și va fi disponibil într-o varietate mare de culori: negru, alb, galben sau roșu. Prețul acestuia va fi de aproximativ 399 EUR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×