TCL a lansat Idol X+ ; vine cu un super procesor octo-core de 2 GHz

1.350 ori
<b>TCL a lansat Idol X+ ; vine cu un super procesor octo-core de 2 GHz</b>Deși în restul lumii este cunoscut sub numele de Alcatel, TCL este echivalentul acestuia în China. Aceștia au lansat un nou smartphone din seria Idol, denumit TCL Idol X+, terminal ce vine cu un super-procesor octo-core de 2 GHz. &nbsp; TCL Idol X+...

Deși în restul lumii este cunoscut sub numele de Alcatel, TCL este echivalentul acestuia în China. Aceștia au lansat un nou smartphone din seria Idol, denumit TCL Idol X+, terminal ce vine cu un super-procesor octo-core de 2 GHz.

TCL Idol X+ este o variantă îmbunătățită a predecesorului său, și anume Idol X. Acest terminal dispune de un procesor octo-core de 2 GHz, un display IPS Full HD de 5 inch, 2 GB de RAM și o cameră foto de 13 megapixeli cu apertură f/2.0.

De asemenea, Idol X+ vine cu o baterie de 2.500 mAh și măsoară doar 7.9 mm în grosime. Chiar dacă este un smartphone din categoria flaghsip, prețul lui Idol X+ nu va fi unul deloc astronomic, ci dimpotrivă, acesta va costa doar 330$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×