TCL a lansat Idol X+ ; vine cu un super procesor octo-core de 2 GHz

1.334 ori
<b>TCL a lansat Idol X+ ; vine cu un super procesor octo-core de 2 GHz</b>Deși în restul lumii este cunoscut sub numele de Alcatel, TCL este echivalentul acestuia în China. Aceștia au lansat un nou smartphone din seria Idol, denumit TCL Idol X+, terminal ce vine cu un super-procesor octo-core de 2 GHz. &nbsp; TCL Idol X+...

Deși în restul lumii este cunoscut sub numele de Alcatel, TCL este echivalentul acestuia în China. Aceștia au lansat un nou smartphone din seria Idol, denumit TCL Idol X+, terminal ce vine cu un super-procesor octo-core de 2 GHz.

TCL Idol X+ este o variantă îmbunătățită a predecesorului său, și anume Idol X. Acest terminal dispune de un procesor octo-core de 2 GHz, un display IPS Full HD de 5 inch, 2 GB de RAM și o cameră foto de 13 megapixeli cu apertură f/2.0.

De asemenea, Idol X+ vine cu o baterie de 2.500 mAh și măsoară doar 7.9 mm în grosime. Chiar dacă este un smartphone din categoria flaghsip, prețul lui Idol X+ nu va fi unul deloc astronomic, ci dimpotrivă, acesta va costa doar 330$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×