Nokia Lumia 1525 ar putea sosi În curând prin intermediul operatorului T-Mobile

Autor:  | Publicat în:  Nokia 851 ori
<b>Nokia Lumia 1525 ar putea sosi În curând prin intermediul operatorului T-Mobile</b>Printre numeroasele terminale Windows Phone din gama Lumia a celor de la Nokia se regăsește și smartphone-ul Lumia 1520, terminal care este mai degrabă un phablet datorită display-ului ce măsoară 6 inch în diagonala. Acesta a ajuns și în...

Printre numeroasele terminale Windows Phone din gama Lumia a celor de la Nokia se regăsește și smartphone-ul Lumia 1520, terminal care este mai degrabă un phablet datorită display-ului ce măsoară 6 inch în diagonala. Acesta a ajuns și în redacția Mobilissimo, recenzia fiind disponibilă chiar aici.

Potrivit zvonacului @evleaks se pare că operatorul T-Mobile ar putea pune în vânzare o versiune mai nouă a lui Nokia Lumia 1520 în următoarea perioadă. Aceasta se va numi Nokia Lumia 1525 și ar putea fi văzut ca o versiune exclusivă lansată special pentru a se diferenția de modelul Lumia 1520 care se vinde prin intermediul operatorului AT&T pe piața din US.

Din punct de vedere al diferențelor dintre acesta și modelul standard, ne-am putea aștepta la un design puțin modificat, cât și schimbarea unor componente hardware. Cu toate acestea, celebrul zvonac care a adus această informație nu a oferit alte detalii despre data la care am putea vedea acest produs pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×