Nokia Lumia 1525 ar putea sosi În curând prin intermediul operatorului T-Mobile

876 ori
<b>Nokia Lumia 1525 ar putea sosi În curând prin intermediul operatorului T-Mobile</b>Printre numeroasele terminale Windows Phone din gama Lumia a celor de la Nokia se regăsește și smartphone-ul Lumia 1520, terminal care este mai degrabă un phablet datorită display-ului ce măsoară 6 inch în diagonala. Acesta a ajuns și în...

Printre numeroasele terminale Windows Phone din gama Lumia a celor de la Nokia se regăsește și smartphone-ul Lumia 1520, terminal care este mai degrabă un phablet datorită display-ului ce măsoară 6 inch în diagonala. Acesta a ajuns și în redacția Mobilissimo, recenzia fiind disponibilă chiar aici.

Potrivit zvonacului @evleaks se pare că operatorul T-Mobile ar putea pune în vânzare o versiune mai nouă a lui Nokia Lumia 1520 în următoarea perioadă. Aceasta se va numi Nokia Lumia 1525 și ar putea fi văzut ca o versiune exclusivă lansată special pentru a se diferenția de modelul Lumia 1520 care se vinde prin intermediul operatorului AT&T pe piața din US.

Din punct de vedere al diferențelor dintre acesta și modelul standard, ne-am putea aștepta la un design puțin modificat, cât și schimbarea unor componente hardware. Cu toate acestea, celebrul zvonac care a adus această informație nu a oferit alte detalii despre data la care am putea vedea acest produs pe piață.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×