Sony Xperia Z1 și Xperia Z Ultra vor primi În curând update-ul Android 4.3

1.525 ori
<b>Sony Xperia Z1 și Xperia Z Ultra vor primi În curând update-ul Android 4.3</b>Așa cum au anunțat luna trecută, cei de la Sony vor începe în curând distribuirea update-ului Android 4.3 pentru Sony Xperia Z1 și Xperia Z Ultra. Această actualizare vine cu câteva funcții interesante, pe care le veți afla în rândurile de...

Așa cum au anunțat luna trecută, cei de la Sony vor începe în curând distribuirea update-ului Android 4.3 pentru Sony Xperia Z1 și Xperia Z Ultra. Această actualizare vine cu câteva funcții interesante, pe care le veți afla în rândurile de mai jos.

Printre aceste schimbări se poate observa aplicația Sony Smart Social Camera, ce include o funcție Social Camera, cu ajutorul căreia videoclipurile sunt încărcate direct pe Facebook, și funcția Timeshift Burst, care permite realizarea unui număr de 61 de fotografii în 2 secunde. De asemenea, și catalogul de aplicații Sony a primit un update, care include aplicațiile: Messaging, MyXperia, Small Apps, Sony Select, Track ID și multe altele. Android 4.3 aduce și suport pentru teme Xperia și o aplicație Walkman îmbunătățită.

Xperia Z Ultra

Din câte se pare, acest update aduce funcții destul de interesante pentru Xperia Z1 și Xperia Z Ultra, update ce va sosi în zilele viitoare. Cu toate acestea, mai există o veste bună pentru posesorii acestor terminale, update-ul Android 4.4 KitKat va sosi în curând. Momentan nu există date precise.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×