Nokia Lumia 526, un nou midrange puternic de la Nokia primește certificarea În China

1.280 ori
<b>Nokia Lumia 526, un nou midrange puternic de la Nokia primește certificarea În China</b>O versiune chinezească a unui telefon Nokia neanunțat încă și-a făcut apariția pe web și e vorba aici despre Nokia Lumia 526, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a primit certificare TENAA, o autoritate chineză pe zona telecom. &nbsp;...

O versiune chinezească a unui telefon Nokia neanunțat încă și-a făcut apariția pe web și e vorba aici despre Nokia Lumia 526, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a primit certificare TENAA, o autoritate chineză pe zona telecom.

Handsetul va sosi prin operatorii TD-SCDMA locali și va avea dotări similare cu Nokia Lumia 525, inclusiv un display IPS LCD WVGA de 4 inch, un procesor Snapdragon 400 de 1 GHz și 1 GB RAM. Vom avea la bord și 8 GB memorie internă, o cameră de 5 megapixeli, iar handsetul va avea rolul de succesor al faimosului Lumia 520.

Aparent Lumia 520 ar fi vândut peste 5 milioane de unități în acest an, fiind deja cunoscut faptul că modelele Lumia mai accesibile se vând ca pâinea caldă pe piețele emergente. De vreme ce în China am văzut și cozi la lansări de terminale Nokia, aceasta ar putea fi piața care va permite brandului finlandez să se ridice din nou.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×