O tabletă Dell cu procesor Bay Trail surprinsă În acțiune conectată la 4 monitoare (Video)

1.171 ori
<b>O tabletă Dell cu procesor Bay Trail surprinsă În acțiune conectată la 4 monitoare (Video)</b>Cei de la Plugable au dorit să afle dacă o tabletă Windows 8 cu procesor Intel Atom Bay Trail se poate conecta la mai multe monitoare. Astfel, ei au conectat tableta la un dock Plugable special, conectat la rândul său la 4 display-uri. &nbsp; Pentru...

Cei de la Plugable au dorit să afle dacă o tabletă Windows 8 cu procesor Intel Atom Bay Trail se poate conecta la mai multe monitoare. Astfel, ei au conectat tableta la un dock Plugable special, conectat la rândul său la 4 display-uri.

Pentru acest test a fost folosită o tabletă Dell Venue 8 Pro, care deși nu are nici un port video sau full USB, a beneficiat de un cablu micro USB OTG, conectat la o stație de docking specială de la Plugable. Ea costă 129 de dolari și aduce porturi USB, Ethernet, DVI și HDMI. HDMI și DVI au inseamnat conectarea la 2 monitoare, iar folosind adaptoare DisplayLink și porturile USB au permis conectarea la alte 2 monitoare.

Dell Venue 8 Pro rulează Windows 8.1 și poate descărca automat toate driverele de care are nevoie, deci procesul de setup e ușor de realizat. E interesant de aflat că procesorul Intel Atom Bay Trail e atât de puternic încât permite conectarea de ecrane multiple într-un astfel de setup. Puteți folosi cele 4 monitoare astfel încât să repete o imagine sau puteți extinde un desktop pe toate 4 ecranele.

și toate acestea cu o tabletă de 300 de dolari...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×