Tableta BlackBerry PlayBook 2 din nou la bursa zvonurilor, În ciuda problemelor producătorului canadian

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.205 ori
<b>Tableta BlackBerry PlayBook 2 din nou la bursa zvonurilor, În ciuda problemelor producătorului canadian</b>BlackBerry e într-o situație destul de gravă și nu se întrevede un viitor fără o achiziție de către o companie mai mare. în ciuda faptului că tocmai și-a pierdut CEO-ul și a ratat și ocazia de a primi câteva miliarde finanțare de la...

BlackBerry e într-o situație destul de gravă și nu se întrevede un viitor fără o achiziție de către o companie mai mare. în ciuda faptului că tocmai și-a pierdut CEO-ul și a ratat și ocazia de a primi câteva miliarde finanțare de la Fairfax, compania ar pregăti o tabletă în secret.

Informația a apărut pe web recent și se pare că terminalul va fi unul cu diagonală de 7 sau 10 inch și BlackBerry 10 drept OS. Primul PlayBook a fost criticat pentru că depindea prea mult de telefoanele BlackBerry, dar după câteva actualizări și reduceri de preț device-ul a început să fie apreciat. Ce e interesant aici e că există și un site care listează noua tableta BlackBerry în topul tabletelor de cumpărat de Crăciun 2013.

Prețul e foarte atractiv, PlayBook 2 costând 160 de lire sterline, ceea ce sună prea bine sincer să fiu. Nu avem specificații și nici măcar dimensiuni pentru acest device, deși probabil că e vorba tot de un terminal de 7 inch cu CPU Qualcomm Snapdragon.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×