Tableta BlackBerry PlayBook 2 din nou la bursa zvonurilor, În ciuda problemelor producătorului canadian

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.212 ori
<b>Tableta BlackBerry PlayBook 2 din nou la bursa zvonurilor, În ciuda problemelor producătorului canadian</b>BlackBerry e într-o situație destul de gravă și nu se întrevede un viitor fără o achiziție de către o companie mai mare. în ciuda faptului că tocmai și-a pierdut CEO-ul și a ratat și ocazia de a primi câteva miliarde finanțare de la...

BlackBerry e într-o situație destul de gravă și nu se întrevede un viitor fără o achiziție de către o companie mai mare. în ciuda faptului că tocmai și-a pierdut CEO-ul și a ratat și ocazia de a primi câteva miliarde finanțare de la Fairfax, compania ar pregăti o tabletă în secret.

Informația a apărut pe web recent și se pare că terminalul va fi unul cu diagonală de 7 sau 10 inch și BlackBerry 10 drept OS. Primul PlayBook a fost criticat pentru că depindea prea mult de telefoanele BlackBerry, dar după câteva actualizări și reduceri de preț device-ul a început să fie apreciat. Ce e interesant aici e că există și un site care listează noua tableta BlackBerry în topul tabletelor de cumpărat de Crăciun 2013.

Prețul e foarte atractiv, PlayBook 2 costând 160 de lire sterline, ceea ce sună prea bine sincer să fiu. Nu avem specificații și nici măcar dimensiuni pentru acest device, deși probabil că e vorba tot de un terminal de 7 inch cu CPU Qualcomm Snapdragon.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×