Produse evoMAG.ro

Tableta BlackBerry PlayBook 2 din nou la bursa zvonurilor, În ciuda problemelor producătorului canadian

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.086 ori
<b>Tableta BlackBerry PlayBook 2 din nou la bursa zvonurilor, În ciuda problemelor producătorului canadian</b>BlackBerry e într-o situație destul de gravă și nu se întrevede un viitor fără o achiziție de către o companie mai mare. în ciuda faptului că tocmai și-a pierdut CEO-ul și a ratat și ocazia de a primi câteva miliarde finanțare de la...

BlackBerry e într-o situație destul de gravă și nu se întrevede un viitor fără o achiziție de către o companie mai mare. în ciuda faptului că tocmai și-a pierdut CEO-ul și a ratat și ocazia de a primi câteva miliarde finanțare de la Fairfax, compania ar pregăti o tabletă în secret.

Informația a apărut pe web recent și se pare că terminalul va fi unul cu diagonală de 7 sau 10 inch și BlackBerry 10 drept OS. Primul PlayBook a fost criticat pentru că depindea prea mult de telefoanele BlackBerry, dar după câteva actualizări și reduceri de preț device-ul a început să fie apreciat. Ce e interesant aici e că există și un site care listează noua tableta BlackBerry în topul tabletelor de cumpărat de Crăciun 2013.

Prețul e foarte atractiv, PlayBook 2 costând 160 de lire sterline, ceea ce sună prea bine sincer să fiu. Nu avem specificații și nici măcar dimensiuni pentru acest device, deși probabil că e vorba tot de un terminal de 7 inch cu CPU Qualcomm Snapdragon.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×