Nokia Lumia 610 ar putea costa 175 de euro, include un ecran de 3.2 inch

1.479 ori
<b>Nokia Lumia 610 ar putea costa 175 de euro, include un ecran de 3.2 inch</b>Cei de la BGR au azi informații despre modelul Nokia Lumia 610, după ce ieri ne-au uimit cu vești despre Samsung Galaxy S III. De Lumia 610 am auzit cu ceva timp în urmă, drept un posibil handset low end cu Windows Phone la bord, poate chiar...

Cei de la BGR au azi informații despre modelul Nokia Lumia 610, după ce ieri ne-au uimit cu vești despre Samsung Galaxy S III. De Lumia 610 am auzit cu ceva timp în urmă, drept un posibil handset low end cu Windows Phone la bord, poate chiar versiunea Tango. Astăzi aflăm și un preț pentru noul venit.

Se zvonește că Nokia Lumia 610 va costa 175 de euro și va avea un ecran touch de 3.2 inch, plus o cameră de 3 megapixeli. Acestea sună ca specificațiile ideale pentru Windows Phone Tango, care ar urma să fie prima versiune de OS WP care aduce cerințe mai modeste decât cele de până acum pe această platformă. Vorbim aici de 256 MB RAM, cameră de 3MP, ecrane mai mici și formaturi de design inedite, ce ar putea include și tastaturi fizice. Cu un astfel de preț, Nokia Lumia 610 promite să fie un hit, mai ales pe piețele emergente.

India se va număra printre primele țări în care va ajunge acest nou Lumia și bănuiesc că îl vom vedea în acțiune și la Mobile World Congress 2012 și anunțat în cadrul conferinței de mâine dimineață. Aducerea lui Windows Phone în segmentul low end ar însemna în sfârșit "pensionarea" lui Symbian, care va fi înlocuit de WP și de S40, acesta din urmă prin seria Asha. Având în vedere faptul că Nokia a avut deja vânzări impresionante de modele Windows Phone, mă aștept ca Lumia 610 să se vândă și el foarte bine.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×