Echipamentul Mobilissimo.ro la MWC 2012 și organizarea rucsacului

1.199 ori
<b>Echipamentul Mobilissimo.ro la MWC 2012 și organizarea rucsacului</b>Trimisul nostru în Barcelona, Zsolt Tamassy ne scrie cum s-a pregătit de zilele intense de conferințe care îl așteaptă. Printre altele aflați și ce echipament are Mobilissimo.ro la dispoziție în Barcelona. Iată despre ce este vorba: &nbsp; "Tot...

Trimisul nostru în Barcelona, Zsolt Tamassy ne scrie cum s-a pregătit de zilele intense de conferințe care îl așteaptă. Printre altele aflați și ce echipament are Mobilissimo.ro la dispoziție în Barcelona. Iată despre ce este vorba:

"Tot ce am nevoie se afla în rucsac și voi pleca cu strictul necesar la mine, pentru a nu depinde de un loc anume. Astfel, am la mine încărcătoarele pentru toate echipamentele ce necesită alimentare. în fiecare zi voi pleacă dimineaa și voi reveni seara, deci va fi nevoie să încarc bateriile de câteva ori. Pentru început aflați că folosesc un laptop ASUS cu procesor Intel Core i5, o cameră video Full HD Sony HDR-CX130, un aparat foto Nikon Coolpix P100 (nu se afla în imaginea deoarece am făcut poza cu el), un smartphone HTC Sensation și un telefon Nokia.

Apoi am internetul de la Vodafone, hărțile orașului, cele ale metroului și un dosar cu toate invitațiile și programul evenimentelor. Adaug aici și micile accesorii necesare, precum carduri SD, bătrânul și comodul pix, plus legitimația și cărțile de vizită. Evident am și câteva căști și cabluri, dar acestea sunt deja bagatele. Mă pregătesc de plecare acum, prima oprire fiind la conferința Huawei. Vă las cu priveliștea din camera mea, în imaginea de mai jos. Majoritatea străzilor din centrul Barcelonei sunt înguste și acolo se afla clădiri vechi și înalte. "

Locatia noastra de la MWC

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×