MWC 2012: LG va prezenta șase telefoane Android

1.560 ori
<b>MWC 2012: LG va prezenta șase telefoane Android</b>Compania sud-coreeană are planuri mari pentru MWC Barcelona 2012 și vor prezenta șase telefoane Android. Unele dintre ele le cunoaștem deja: LG Optimus LTE, LG Optimus 3D Max, LG Optimus 4X HD, LG Optimus Vu. Altele urmează să aflăm detaliile...

Compania sud-coreeană are planuri mari pentru MWC Barcelona 2012 și vor prezenta șase telefoane Android. Unele dintre ele le cunoaștem deja: LG Optimus LTE, LG Optimus 3D Max, LG Optimus 4X HD, LG Optimus Vu. Altele urmează să aflăm detaliile oficiale - seria L cu L3, L5 și L7.

Din afirmațiile CEO-ului LG, Dr. Jong-seok Park:

"LG va aduce smartphone-urile premium la un alt nivel în 2012 cu o combinație între performanța de top, calitatea display-ului și designul sofisticat. Smartphone-urile noastre din 2012 vor fi capabile în testele de benchmark să stabilească rezultate pe care alții se vor chinui să le atingă."

MWC 2012: LG va prezenta șase telefoane Android

îmi place că LG de fiecare dată când a prezentat un smartphone nou au și oferit imagini cu acestea lângă o fată frumoasă, un model din Coreea de Sud sau european. Nu se lasă de această linie nici la MWC Barcelona 2012 și observați asta din fotografiile alăturate.

MWC 2012: LG va prezenta șase telefoane Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×