Nokia Lumia 610 cu NFC va sosi În portofoliul Orange

1.628 ori
<b>Nokia Lumia 610 cu NFC va sosi În portofoliul Orange</b>Anunțul a fost făcut în Franța, la Monaco. Orange și Nokia au colaborat pentru lansarea Nokia Lumia 610 cu NFC. Este o ediție a smartphone-ului finlandez ce va aduce un preț rezonabil de achiziție și sistemul de operare Windows Phone într-o...

Anunțul a fost făcut în Franța, la Monaco. Orange și Nokia au colaborat pentru lansarea Nokia Lumia 610 cu NFC. Este o ediție a smartphone-ului finlandez ce va aduce un preț rezonabil de achiziție și sistemul de operare Windows Phone într-o ediție mai lite.

Nokia Lumia 610 NFC aduce ecran TFT capacitiv de 3.7 inch cu rezoluție 480x800 pixeli, 16 milioane culori. Integrează un procesor de 800 MHz, 256 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare. Conectivitatea este asigurată de 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm. Senzorul camerei foto se ridică la 5 Megapixeli și filmează HD cu 30 fps. Bateria lui Nokia Lumia 610 NFC este de 1.300 mAh, 135 grame și 12 mm grosime.

Tehnologia NFC de pe acest smartphone a fost testată și se spune că este compatibilă cu MasterCard PayPass.

Nokia continuă să inoveze în domeniul NFC, cu această nouă implementare pe platforma Windows Phone, pentru care avem întreaga susținere a Orange,” a declarat Ilari Nurmi, head of product marketing for Smart Devices, Nokia. “Implementăm tehnologia NFC în cadrul portofoliului nostru și continuăm să ne extindem gama de accesorii NFC, iar utilizatorilor le este mai ușor să se conecteze printr-o singură atingere. De asemenea, facilităm dezvoltarea de soluții de plăți și ticketing prin NFC de către operatori și alți furnizori de servicii pe smartphone-urile noastre.

Orange intenționează să lanseze servicii NFC mobile în toate teritoriile europene în care operează. Ca parte a acestui obiectiv, suntem încântați să fim primul operator care lansează Lumia 610 NFC,” a declarat Yves Maitre, Senior VP Mobile Multimedia & Devices, Orange. “Smartphone-urile Nokia Lumia au fost primite foarte bine de clienții Orange. Vom face următorul pas și vom adăuga un terminal compatibil cu NFC la această gamă populară de dispozitive, permițând utilizatorilor să folosească servicii contactless printr-o singură atingere. Abordarea Nokia se potrivește în mod natural cu a noastră în ceea ce privește tehnologia NFC arătând, ca și Orange, un angajament timpuriu pentru acest standard.

Concluzia: Pregătiți-vă să faceți plățile cu telefonul mobil. Lumia 610 NFC va avea un preț mai mic. Dacă Lumia 710 costă 999 lei la un operator de telefonie, fără abonament. Mă gândesc că Lumia 610 nu va fi peste 200 de euro, iar în oferta Orange va fi vândut la un preț mic.

Avem și un video cu Nokia Lumia 610 NFC:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×