ASUS Eee Pad MeMo ME171, o nouă tableta de 7 inch, Într-un ghid video detaliat (Video)

1.209 ori
<b>ASUS Eee Pad MeMo ME171, o nouă tableta de 7 inch, Într-un ghid video detaliat (Video)</b>în cazul în care nu știați, pe lângă foarte originalul PadFone, ASUS mai are câteva terminale foarte interesante gata de lansare în acest an. Printre ele se numără și tabletele din seria MeMo, modelul de 250 de dolari (pe care zvonurile îl dau...

în cazul în care nu știați, pe lângă foarte originalul PadFone, ASUS mai are câteva terminale foarte interesante gata de lansare în acest an. Printre ele se numără și tabletele din seria MeMo, modelul de 250 de dolari (pe care zvonurile îl dau drept anulat și transformat în tableta Google Nexus) și modelul ME171, pe care îl vedeți mai jos.

Acesta a fost testat de către cei de la netbooknews, care ne oferă un ghid de 21 de minute cu funcțiile sale, unboxing și câteva benchmark-uri. Avem de-a face aici cu o tabletă de 7 inch, care suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli și folosește tehnologie IPS pentru ecran. Sub carcasa lui ASUS Eee Pad MeMo ME171 se ascunde un CPU Qualcomm 8260 dual core de 1.2 GHz, 1 GB de memorie internă și 16/ 32 GB spațiu de stocare. Terminalul suporta conectivitate WiFi și Bluetooth 2.1 și încorporează o cameră de 5 megapixeli cu autofocus în partea din spate și o cameră frontală de 1.2 megapixeli.

ASUS Eee Pad MeMo ME171, o nouă tableta de 7 inch, Într-un ghid video detaliat (Video)

Deocamdată acest produs se vinde în Taiwan la prețul de 585 dolari, dar suma ar putea fi mai mică atunci când tableta va ajunge în Europa și SUA. ASUS afirma că ME171 poate atinge 8.5 ore de playback video datorită bateriei sale de 4400 mAh, iar trecând la software, avem la dispoziție Android 3.2 Honeycomb, dar și promisiunea sosirii lui Android 4.0 ICS. Tableta măsoară 11.6 mm și vine cu un accesoriu handset cu ecran transparent, care integrează câteva butoane axate pe funcții media și are rol de telecomandă dacă vreți.

în plus acest model MeMo vine și cu un stylus, iar multe detalii despre design, hardware și teste benchmark aflați din clipul video de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×