Nokia Lumia 630 disponibil Începând de astăzi pe plan local prin intermediul eMAG.ro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.826 ori
<b>Nokia Lumia 630 disponibil Începând de astăzi pe plan local prin intermediul eMAG.ro</b>Iată că unul dintre primele terminale cu Windows Phone 8.1 ce ajunge pe piață este nimeni altul decât Nokia Lumia 630, device ce a fost anunțat oficial în luna aprilie. Acesta a ajuns deja în magazinele din Asia, iar acum se poate regăsi și la...

Iată că unul dintre primele terminale cu Windows Phone 8.1 ce ajunge pe piață este nimeni altul decât Nokia Lumia 630, device ce a fost anunțat oficial în luna aprilie. Acesta a ajuns deja în magazinele din Asia, iar acum se poate regăsi și la noi pe plan local prin intermediul eMAG.ro ce afișează un preț de pornire de 699 lei pentru varianta single-sim.

De asemenea, retailer-ul oferă și versiunea dual-sim al acestui terminal ce costă cu doar 30 lei mai mult față de varianta standard. Nokia Lumia 630 oferă un display IPS LCD de 4.5 inch cu rezoluție 480x854 pixeli, un procesor quad-core Snapdragon 400 tactat la 1.2 GHz, un GPU Adreno 305, 512 MB RAM, 8 GB de stocare și o cameră foto de 5 megapixeli cu autofocus.

Nokia Lumia 630 disponibil Începând de astăzi pe plan local prin intermediul eMAG.ro

Totodată, eMAG.ro ne mai pune la dispoziție și posibilitatea de a alege între 3 variante de culoare disponibile pentru moment, și anume: alb, negru sau portocaliu. în cazul în care doriți să aveți primul telefon cu Windows Phone 8.1 ce a ajuns în România, atunci acest model s-ar putea dovedi a fi alegerea potrivită.

Prețuri Nokia Lumia 630:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×