Compania chineză ZTE ar putea lansa pe piață un nou smartphone Windows Phone denumit Nubia W5

Autor:  | Publicat în:  ZTE 658 ori
<b>Compania chineză ZTE ar putea lansa pe piață un nou smartphone Windows Phone denumit Nubia W5</b>Din câte se pare, noua versiune Windows Phone 8.1 a început să atragă din ce în ce mai mulți producători, printre aceștia numărându-se și ZTE. Potrivit unei surse bine informate, compania ZTE ar putea dezvolta în acest moment un nou device...

Din câte se pare, noua versiune Windows Phone 8.1 a început să atragă din ce în ce mai mulți producători, printre aceștia numărându-se și ZTE. Potrivit unei surse bine informate, compania ZTE ar putea dezvolta în acest moment un nou device Windows Phone ce va fi numit ZTE Nubia W5.

Aceeași sursă a oferit și câteva detalii cu privire la specificațiile acestui nou terminal, specificații printre care se numără un procesor quad-core Snapdragon 801, 3 GB RAM, 64 GB de stocare, conectivitate LTE 4G și o cameră foto de 13 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. De asemenea, device-ul în cauză ar putea veni la pachet și cu o baterie de 4.500 mAh.

în imaginea de mai sus putem observa și o primă randare a produsului, randare ce oferă o privire mai detaliată asupra modului în care va arăta ZTE Nubia W5. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor dovedi a fi reale sau este doar o presupunere ce nu se va pune în aplicare pentru moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×