Compania chineză ZTE ar putea lansa pe piață un nou smartphone Windows Phone denumit Nubia W5

726 ori
<b>Compania chineză ZTE ar putea lansa pe piață un nou smartphone Windows Phone denumit Nubia W5</b>Din câte se pare, noua versiune Windows Phone 8.1 a început să atragă din ce în ce mai mulți producători, printre aceștia numărându-se și ZTE. Potrivit unei surse bine informate, compania ZTE ar putea dezvolta în acest moment un nou device...

Din câte se pare, noua versiune Windows Phone 8.1 a început să atragă din ce în ce mai mulți producători, printre aceștia numărându-se și ZTE. Potrivit unei surse bine informate, compania ZTE ar putea dezvolta în acest moment un nou device Windows Phone ce va fi numit ZTE Nubia W5.

Aceeași sursă a oferit și câteva detalii cu privire la specificațiile acestui nou terminal, specificații printre care se numără un procesor quad-core Snapdragon 801, 3 GB RAM, 64 GB de stocare, conectivitate LTE 4G și o cameră foto de 13 megapixeli cu stabilizare optică a imaginii. De asemenea, device-ul în cauză ar putea veni la pachet și cu o baterie de 4.500 mAh.

în imaginea de mai sus putem observa și o primă randare a produsului, randare ce oferă o privire mai detaliată asupra modului în care va arăta ZTE Nubia W5. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor dovedi a fi reale sau este doar o presupunere ce nu se va pune în aplicare pentru moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×