Noul update Google Play Store aduce posibilitatea de achiziționare a aplicațiilor via PayPal

Autor:  | Publicat în:  Google 1.287 ori
<b>Noul update Google Play Store aduce posibilitatea de achiziționare a aplicațiilor via PayPal</b>în timp ce noua versiune de Gmail se lasă așteptată, iată că Google aduce un nou update pentru o altă aplicație foarte folosită de către utilizatori, și anume Google Play Store. Noul update este versiunea 4.8.19 și printre noutățile pe care...

în timp ce noua versiune de Gmail se lasă așteptată, iată că Google aduce un nou update pentru o altă aplicație foarte folosită de către utilizatori, și anume Google Play Store. Noul update este versiunea 4.8.19 și printre noutățile pe care le aduce se numără atât câteva modificări la nivel de UI, cât și posibilitatea de achiziționare de aplicații via PayPal.

Interfața Google Play va oferi acum mai mult minimalism prin înlăturarea barei colorate ce era prezentă la categoriile: muzică, cărți și filme. Cu toate acestea, cel mai mare upgrade îl reprezintă noul sistem de plăți pentru aplicații ce permite de acum înainte și posibilitatea de folosire a unui cont de PayPal.

Play Store - PayPal

Puteți descărca noua versiune Google Play Store direct de pe telefonul dvs, fie urmând link-ul de aici. Cu toate acestea, pentru utilizatorii români există o veste proastă, și anume aceea că pentru moment plățile prin PayPal nu vor fi acceptate din această țară. Printre lista de țări din care utilizatori vor putea utiliza PayPal ca metodă de plată se numără US, Germania, Canada, Austria, Belgia, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Olanda, Spania și UK.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×