Nokia Lumia 710, un telefon Windows Phone Mango axat pe socializare (Video)

1.764 ori
<b>Nokia Lumia 710, un telefon Windows Phone Mango axat pe socializare (Video)</b>în cadrul Nokia World 2011, producătorul finlandez a prezentat în uralele publicului două noi telefoane cu WP7.5: Lumia 800 și Lumia 710. Dacă despre primul știm deja mai tot ce este de știut, în urma scăpărilor dese de informații pe web și a...

în cadrul Nokia World 2011, producătorul finlandez a prezentat în uralele publicului două noi telefoane cu WP7.5: Lumia 800 și Lumia 710. Dacă despre primul știm deja mai tot ce este de știut, în urma scăpărilor dese de informații pe web și a live bloggingului de la Nokia World de aici, ei bine Lumia 710 era puțin mai misterios. Observ o ușoară asemănare între acest model și Nokia C7, dar mai multe despre design în rândurile următoare.

Pentru început trebuie să aflați că acesta este un model mai tineresc cu Windows Phone Mango, deoarece el vine cu carcase interschimbabile. Terminalul oferă o experiență de browsing deosebită prin intermediul lui Internet Explorer 9. îl veți găsi pe piata in variante de alb, negru, cyan, fuchsia și galben. Handsetul va costa 270 de euro fără taxe și va sosi pe piața către finalul anului. E interesant faptul că debutul sau va avea loc în Hong Kong, Rusia, Singapore și Taiwan.

Iată cum arată lista sa de specificații:

  • Display: 3.7 inchi, TFT, 800 x 480 pixeli, ClearBlack
  • Conectivitate: WCDMA, GSM/EDGE, HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.1, a-GPS
  • Memorie: 512MB RAM, 8 GB internă
  • Camera: 5MP, autofocus, bliț LED, captura video 720p la 30 fps
  • Mărime: 12.5 mm grosime, 125.5 grame greutate
  • CPU: 1.4GHz, single core
  • Baterie: 1300 mAh, 6.9 ore timp de convorbire

Telefonul mai vine la pachet cu serviciul de navigare turn by turn Nokia Drive, Nokia Maps, Nokia Music și Mix Radio. Acesta din urmă amintește vag de Last.fm, în cazul în care vă întrebați. Aveți la dispoziție și Xbox Live și jocurile și avatarurile aferente, plus compatibilitatea cu noile headseturi Nokia Purity produse de Monster.

Nokia Lumia 710

și acum iată și câteva clipuri promoționale cu telefonul:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×